top of page
  • Poza scriitoruluiDr. Stefania Mezdrea

Cum alegi dentistul potrivit

În primul rand trebuie sa intelegi ca nu exista dentistul perfect care le stie si le face pe toate perfect, dar există dentistul potrivit, care îți poate rezolva problemele în baza așteptărilor realiste.


Dentistul cel mai potrivit este cel care are experiență în problemele orale cu care te confrunți, cel care comunică eficient și pe care îl gasești prin recomandare sau mediile online si offline.


Dentistul potrivit este cel care te ajută sa previi înainte de a trata, cel care mai ales după ce ai terminat o lucrare te susține în continuare și te motivează să intreții dinții și gingiile îngrijite și sănătoase.


Dentistul potrivit este cel care îți inspiră încredere, cel cu care poți să comunici deschis si care are tehnicile si onorariile pe care le poți susține.


Dentistul potrivit nu este obligatoriu cel care este foarte aproape de tine ca locatie, dentistul potrivit il vezi 1 data la 6 luni sau 1 data pe an dupa ce ti-ai rezolvat problemele dentare, de aceea alegerea unui medic bun ar trebui sa primeze inaintea locatiei comode.


Dentistul potrivit este cel caruia ii pasa de tine si iti ofera solutii viabile pe termen lung.


Alege-ti dentistul potrivit pe care sa il poti mentine constant deoarece plimbandu-te de la un medic la altul va fii mai grea monitorizarea rezultatelor iar efectuarea tratamentelor se poate complica.


Alege-ti un medic stomatolog cu experienta, cu pregatire, cu dedicare, updatat.

Un dentist potrivit, te intelege si are rabdare.


Pentru a gasi dentistul potrivit trebuie sa fii pacientul potrivit specializarii acestuia.

Specializarea o regasesti in datele despre medic care de obicei sunt expuse pe site-ul cabinetului sau a clinicii sale.


Fa-ti temele inainte de a alege un dentist, informeaza-te despre acesta apoi programeaza-ti consultatia.


Succes in găsirea dentistului potrivit!

Cu dedicare,

Dr. Stefania Mezdrea

bottom of page